Bugun...



SAĞLIKLI YAŞAM VE DİYET MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Ceyhan’ın ilk Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi Diyetisyen Songül Önder tarafından hizmete açıldı. Diyetisyen Songül Önder, sağlıklı yaşamın yollarını Ceyhanlılarla buluşturdu.

facebook-paylas
Tarih: 18-02-2019 16:02

SAĞLIKLI YAŞAM VE DİYET MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Ceyhan Diyetisyenine Kavuştu Songül ÖNDER
 
Ceyhan’ın ilk Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi Diyetisyen Songül Önder tarafından hizmete açıldı. Diyetisyen Songül Önder, sağlıklı yaşamın yollarını Ceyhanlılarla buluşturdu.

SAĞLIKLI YAŞAM VE DİYET MERKEZİ HİZMETE GİRDİ

Songül Önder Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezinin açılışı Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Hürrem Cebeci, Diyetisyen Songül Önder tarafından gerçekleşti.

Ceyhan’ın Mithatpaşa Mahallesi İnönü Bulvarı Turnalı Apartmanı Kat:1 No: 5’de hizmet verecek olan Songül Önder Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi’nde Diyetisyen Songül Önder, sağlıklı yaşamın yollarını Ceyhanlılarla buluşturdu.


TIRNAKSIZ: BESLENMEYİ İHMAL EDİYORUZ

Beslenmenin önemine vurgu yapan Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız açılışta yaptığı konuşmada, ‘‘Yorucu iş hayatı ve yoğun meşguliyetler sebebiyle insanlarımız ne yazık ki beslenmelerine dikkat edemiyor. Ceyhan’a ilk sağlıklı yaşam ve diyet merkezini kazandırdığı için Diyetisyen Songül hanıma teşekkür ediyor, meslek yaşamında başarılarının devamını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

CEBECİ: CEYHAN’DA BİR İHTİYAÇTI

Ceyhan’da sağlıklı yaşam ve diyet merkezinin bir ihtiyaç olduğunu belirten İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Hürrem Cebeci, ‘‘Ne yaparsak yapalım; maalesef sağlıklı ve dengeli beslenemiyoruz. Bu yüzden ilerleyen yaşlarda beslenme kaynaklı birçok hastalıkla karşı karşıya kalabiliyoruz. Dolayısıyla işin uzmanı olan diyetisyenlere her zaman ihtiyacımız olacak. Ceyhanlı vatandaşlarımıza Diyetisyen Songül Önder hanımefendiye hayırlı olsun’’ dedi.

DİYETİSYEN ÖNDER: HASTALIKLARIN ÇOĞU BESLENME KAYNAKLI


Sağlıklı ve uzun yaşamın sırrının dengeli beslenmeden geçtiğini belirten Diyetisyen Songül Önder ise, " Ceyhan’a ilk sağlıklı yaşam ve diyet merkezinin gururu içerisindeyim. Vatandaşlarımız beslenmelerine dikkat etsin, sağlıklarını kaybetmesinler diye eğitim sonrası böyle bir yer açtım. Çoğu hastalığın temelinde beslenmeyle ilgili düzensizlik ve ihmaller yatmaktadır. Diyet danışma ve beslenme merkezleri de işte bu yüzden vardır. Biz de aldığımız eğitimlerle edindiğimiz tecrübeyi Ceyhan halkıyla bundan böyle Songül Önder Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezimizde paylaşacağız’’ şeklinde konuştu.

DİYETİSYEN SONGÜL ÖNDER KİMDİR?

Lefke Avrupa Üniversitesi Sağlık Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu olan Diyetisyen Songül Önder, Kıbrıs Kolan British Hospital ve Ceyhan Devlet Hastanesi’nde ilk iş deneyimlerini tamamladı. Üniversite eğitiminin yanı sıra Yeme Bozuklukları, Obazite, Palyetif Bakım, Klinik Nütrisyon Eğitimi, Sağlıklı Yaşam, Obezitede Güncel Yaşam Sempozyumlarını başarıyla başarıyla tamamladı.
 
 
 
 
 



Bu haber 1976 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA
GAZETEMİZ

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HE_20c42d8da2bd0cbd961d4bfbbd8f2b13.php
YAZARLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI