Bugun...



Mirzaoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe Başkanlığına atanan Murat Mirzaoğlu ziyaretlerini sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 17-01-2022 16:28

Mirzaoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

Mirzaoğlu ziyaretlerini sürdürüyor

 

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe Başkanlığına atanan Murat Mirzaoğlu ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Kendisine yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından sahalara inen Başkan Mirzaoğlu, Yönetim kurulu Üyeleriyle birlikte vatandaşları, esnafları ve kamu kurum kuruluşları ile STK’larıda ziyaret ederek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajlarını iletip, Partinin görüşlerini paylaşıyor ve vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinliyor.

 

CEYHAN İLÇE TARIM MÜDÜRÜNE ZİYARET

 

İlçe Başkanı Murat Mirzaoğlu, İlçe Tarım Müdürlüğü görevini asaleten atanan , Özer ER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette çiftçilerin sorunları konuşulurken, Başkan Mirzaoğlu, İlçe Tarım Müdürü Özer ER’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

 

CEYHAN-YUMURTALIK SERBEST BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

 

Ceyhan-Yumurtalık Serbest Bölge Müdürü Ahmet KAR’ı da ziyaret eden Murat Mirzaoğlu, Serbest Bölgedeki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı, misafirperverliklerinden dolayı Serbest Bölge Müdürü Ahmet KAR’a teşekkür etti.

 

 

Bu tür ziyaretlerini sıklaştırarak sürdüreceklerini söyleyen Başkan Mirzaoğlu, “Üreten, mutlu, huzurlu bir Ceyhan istiyoruz. Yereldeki çalışmalarımızı sürdürürken 'Hedef 2023 Lider Ülke Türkiye' vizyonuna katkı sunmayı da milli bir görev kabul ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde Ülkücü - Milliyetçi Hareket’in mensupları olarak bu hedef için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.




Bu haber 898 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER CEYHAN Haberleri

HABER ARA
GAZETEMİZ

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HE_20c42d8da2bd0cbd961d4bfbbd8f2b13.php
YAZARLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI