Bugun...



İki ay önce ikizleri olmuştu... Eşini vurup, kendi kafasına sıktı; yakınları gözyaşlarına boğuldu

İki ay önce ikizleri olmuştu.

facebook-paylas
Tarih: 27-12-2021 13:01

İki ay önce ikizleri olmuştu... Eşini vurup, kendi kafasına sıktı; yakınları gözyaşlarına boğuldu

İki ay önce ikizleri olmuştu... Eşini vurup, kendi kafasına sıktı; yakınları gözyaşlarına boğuldu

Adana'da iki ay önce ikiz bebeği olan bir baba önce eşini vurup daha sonrada kafasına tabancayla ateş ederek intihar etmek istedi

Karı koca ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

ADANA - Adana'da iki ay önce ikiz bebeği olan bir baba önce eşini vurup daha sonrada kafasına tabancayla ateş ederek intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine balı Yeşilyurt Mahallesi 70226 Sokaktaki 3 katlı evin ikinci katında meydana geldi. İddiaya göre, Yunus Emre ile Melike Yağmur Uyaner 7 yıl önce severek evlendi. Bu evlilikten 6 yaşındaki Hakan ismini verdikleri çocukları oldu. İki ay önce de ikiz erkek bebekleri oldu. Ancak bir süre önce psikolojisi bozulan Yunus Emre Uyaner doktora gidip tedaviye başladı. Buna rağmen psikolojisi düzelmeyen Uyaner sabah saatlerinde karısıyla tartıştı. Tartışma sonrasında karısını çocuklarının da evde olduğu sırada kafasından vurdu. Bu sırada babası Hakan Uyaner eve gelip oğlunun elinden silahı almaya çalıştı. Ancak Uyaner babasına, "seni de vururum" diyerek kafasına tabancayı dayayıp ateş etti. Baba hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri karı-kocayı Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Karı kocanın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen cinayet ekipleri çalışma başlatırken, evde bulunan 6 yaşındaki ve 2 aylık çocukları yakınlarına emanet edildi. Baba Hakan Uyaner kardeşine sarılıp gözyaşlarına boğuldu. Yunus Emre Uyaner'in diğer yakınları da ağıt yakıp gözyaşlarına boğuldu.




Kaynak: www.haberler.com

Bu haber 1634 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EMNİYET Haberleri

HABER ARA
GAZETEMİZ

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HE_20c42d8da2bd0cbd961d4bfbbd8f2b13.php
YAZARLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI