Bugun...



Ceyhan Siyasetine Çirkin Saldırı

Ceyhan'ın Küçükkırım Mahallesinde esnaf ziyaretleriyle seçim çalışmalarını yürüten, Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ile AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül ve beraberindekilere bir gurup tarafından saldırıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-03-2019 09:15:43 Tarih: 06-03-2019 18:12

Ceyhan Siyasetine Çirkin Saldırı

Ceyhan Siyasetine Çirkin Saldırı

Ceyhan'ın Küçükkırım Mahallesinde esnaf ziyaretleriyle seçim çalışmalarını yürüten, Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ile AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül ve beraberindekilere bir gurup tarafından sözlü saldırı ve küçük çaplı darp girişiminde bulundu.

-KÜFÜR, HAKARET VE ARBEDE YAŞANDI

 

Olay bugün saat 16.50 sıralarında Küçükkırım Mahallesi Orhan Kemal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak’a yaklaşan bir gurup mahalleyi terk etmelerini isteyip hakaretler savurdu. Küfür ve hakaretler savuran grup, Milletvekili Erdinç ile Başkan Boydak'ın beraberindekilerle kısa süreli arbede çıkarttı.

 

MİLLETVEKİLİ ERDİNÇ: KİMSE BENİ BU MAHALLEDEN ÇIKARAMAZ

 

Grubun mahalleden çıkartmak istediği Milletvekili Erdinç ve Başkan Boydak kışkırtmalara ve ufak çaplı gerginliğe rağmen tüm esnafı ve vatandaşları tek tek gezip hayırlı işler diledi. Grupla sözlü diyaloğa giren AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, ''Kimse beni bu mahalleden çıkaramaz. Tüm esnafı ve vatandaşlarımızı tek tek gezeceğim'' dedi.

 

MÜDÜR TIRNAKSIZ'IN TEK BAŞINA YÜRÜMESİ OLAYI DAĞITMAYA YETTİ

 

Küçükkırım Mahallesi Orhan Kemal Bulvarı üzeri üzerinde yaşanan gerginliğe çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız'ın bulvar üzerinde tek başına yürümesi gergin grubun dağılmasına yetti.




Bu haber 1667 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA
GAZETEMİZ

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HE_20c42d8da2bd0cbd961d4bfbbd8f2b13.php
YAZARLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI