Bugun...



BİLAL ULUDAĞ CEYHANLI GAZETECİLERİ UNUTMADI

Sarıçam Belediyesi Halkla İlişkiler ve Spor müdürü Kadir Gül, Ceyhan Aktif Gazeteciler Derneği (CAGDER)’i ziyaret ederek, gazetecilere Başkan Bilal Uludağ'ın selamlarını iletti.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-05-2020 18:11:13 Tarih: 15-05-2020 16:57

BİLAL ULUDAĞ CEYHANLI GAZETECİLERİ UNUTMADI

 

BİLAL ULUDAĞ CEYHANLI GAZETECİLERİ UNUTMADI 

 

Sarıçam Belediyesi Halkla İlişkiler ve Spor müdürü Kadir Gül, Ceyhan Aktif Gazeteciler Derneği (CAGDER)’i ziyaret ederek,  gazetecilere Başkan Bilal Uludağ'ın selamlarını iletti.CAGDER Başkanı Muzaffer Açıkkar ve Ceyhanlı gazetecilerin de hazır bulunduğu ziyaret sohbet havasında devam etti.

 

Sarıçam Belediye başkanı Bilal Uludağı’ın selamlarını getirdiğini, söyleyen Kadir Gül; “Hakikaten ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan bu pandemi döneminde basın mensubu arkadaşlarımızda bir polis, bir sağlık çalışanı gibi sürekli dışarıda olmak durumunda ve bizleri habersiz bırakmamak için canla başla çalıştılar. Bizde bu zor günlerde moral osun diye CAGDER’i ziyaret ederek destek olmak istedik.  İnşallah bu günler geçecek ve eski günlerimize geri döneceğiz. Bu vesileyle Başkanımız Bilal Uludağ adına tüm ilçemiz gazetecilerine başarılar dilerim” dedi.

Kadir Gül’ün yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muzaffer Açıkkar ise; “Genç ve Cevval başkan sayın Uludağ’a ve Kadir kardeşime teşekkür ediyorum. Atatürk “Ben sporcunun çevik ve ahlaklısını severim” demiştir. İşte Kadir kardeşimizde hem çevik hem de akıllı bir hemşehrimizdir, onunla gurur duyuyor, bizleri  düşündüğü içinde bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ardından Kadir Gül toplantıda bulunan gazetecilere Sarıçam Belediyesinin hediyelerini takdim etti.

 




Bu haber 1409 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SARIÇAM Haberleri

HABER ARA
GAZETEMİZ

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HE_20c42d8da2bd0cbd961d4bfbbd8f2b13.php
YAZARLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI