Bugun...



BAYAR, "MHP FEDAKARLIKLARIN PARTİSİDİR"

Mustafa Bayar, Cumhur İttifakı'na desteğini adaymış gibi mahalle ziyarteleriyle sürdürüyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-02-2019 07:55:37 Tarih: 13-02-2019 06:49

BAYAR,

BAYAR, "MHP FEDAKARLIKLARIN PARTİSİDİR"

 

Mustafa Bayar, Cumhur İttifakı'na desteğini adaymış gibi mahalle ziyarteleriyle sürdürüyor.

 

Cumhur İttifakı nedeniyle adaylıktan feragat eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Ceyhan Belediye Başkan adayı Mustafa Bayar, Toktamış Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Ceyhan İlçe Başkanı ve Parti yönetimininde katıldığı Mahalle toplantısında Mustafa Bayar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yaptığı hizmetleri anlatarak, Cumhur İttifakına destek istedi.

Hergün bir Mahallede toplantı yaparak Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve Ceyhan Belediye Başkan Adayı  A. Alper Boydak'ın projeleri hakkında bilgi veren Bayar, Vatanın Bekası için Cumhur İttifakı'nın gerekliliği hakkında da vatandaşları bilgilendiriyor.

 

MHP FEDAKARLIKLARIN PARTİSİDİR

 

MHP'nin Ceyhan Belediye Başkan Adayı olarak   adı ilk açıklanan fakat Cumhur İttifakı nedeniyle adaylıktan çekilen Mustafa Bayar, "Bilindiği üzere MHP'nin Ceyhan Belediye Baskanı adayı olarak aciklandim. Genel merkezlerimizin yaptigi görüşmeler neticesinde olusturulan cumhur ittifaki kapsamında adayliktan geri cekilmemiz uygun görüldü. MHP fedakarlikların partisidir, önce ülkem ve milletim diyen bir partidir. Bende bu teskilatın yetistirmis oldugu bir kisi olarak alınan bu karari saygi ve sadakatla karşıladmm. Bugün de burada hem Adana Büyükşehir Belediye Baskanı Hüseyin Sözlü beye hem de cumhur ittifakının Ceyhan Belediye Başkan adayı Ali Alper Boydak beye destek istemek üzere huzurunuza geldim" ifadelerinde bulundu.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Bayar, Mahallelerimn sorunlarını bildiğini ve çözümü noktasında da gerekli girişimlerde bulunacağının sözünü verdi.




Bu haber 2081 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA
GAZETEMİZ

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HE_20c42d8da2bd0cbd961d4bfbbd8f2b13.php
YAZARLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI