Bugun...



BAŞKAN KOCAİSPİR GÜZELEVLER MAHALLESİ’NDE

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Güzelevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle genelinde incelemelerde bulunan Başkan Kocaispir esnaf ve mahalle sakinleriyle sohbet etti.

facebook-paylas
Tarih: 07-02-2022 11:35

BAŞKAN KOCAİSPİR GÜZELEVLER MAHALLESİ’NDE

BAŞKAN KOCAİSPİR GÜZELEVLER MAHALLESİ’NDE

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Güzelevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle genelinde incelemelerde bulunan Başkan Kocaispir esnaf ve mahalle sakinleriyle sohbet etti.

 

Yüreğir Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma buluşmaları devam ediyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Başkan Kocaispir ile görüşerek istek ve önerilerini ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi Güzelevler Mahallesi oldu. Güzelevler Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, belediye hizmetleriyle ilgili olarak gelen istek ve önerileri dinledi. Ziyarette Başkan Kocaispir’e, AK Parti Yüreğir İlçe Teşkilatı üyeleri, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

Yüreğir halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Kocaispir, “Yüreğir’de belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle, Yüreğir’in geleceği için hasbihal ediyoruz. Bu buluşmalar, yapılan hizmetlerin anlatılmasına ve hizmet planımızın şekillenmesine katkı sağlıyor” dedi.

 

YENİ PARK MÜJDESİ

 

Muhtar Hasan Yeşil ve mahalle sakinleri ile birlikte mahalle genelinde incelemelerde bulunan Başkan Kocaispir, “Yüreğir’de yoğun bir hizmet temposu ile çalışıyoruz. Bugün Güzelevler Mahallemizde detaylı bir inceleme gerçekleştirdik. Esnafımızı, komşularımızı dinledik. İhtiyaçları belirledik. Asfalt ihtiyacı olan sokaklarımızı not aldık. Kısa sürede tamamlayıp yenileyeceğiz. Mahallemizde yeni bir park için çalışmalarımız başladı. Yeni parkımıza ek olarak bir de çocuklarımız ve gençlerimiz için basketbol sahası planlıyoruz. Söz verdiğimiz gibi her mahallemizde izimiz olacak.” dedi.

 

BUCAK AİLESİNE ‘HOŞ GELDİN BEBEK’ ZİYARETİ

 

‘Yüreğir’e Hoş Geldin Bebek’ uygulaması kapsamında mahalle sakinlerinden Bucak ailesinin evine de konuk olan Başkan Kocaispir, ikiz bebekleri Kübra ve Büşra’yı kucaklarına alan Fatma-Reşat Bucak çiftini kutladı. Aile ile bir süre sohbet eden Başkan Kocaispir, içerisinde bebek bezi, bebek battaniyesi, şampuan, bebek sabunu, pişik kremi ve kolonyalı mendil gibi çeşitli bebek bakım ürünlerinin yer aldığı ‘Hoş Geldin Bebek’ çantası hediye etti.




Bu haber 572 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YUMURTALIK Haberleri

HABER ARA
GAZETEMİZ

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HE_20c42d8da2bd0cbd961d4bfbbd8f2b13.php
YAZARLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI