Bugun...



BAŞKAN BOYDAK, CEYHAN'IN TÜM BÖLGELERİNİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK PROJELER ÜRETİYOR

Ceyhan'a bağlı Kızıldere Mahallesi'nde yapılacak olan cemevi arazisinde incelemelerde bulunan Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, "Bizi büyük bir aile yapan en büyük değer, birbirimizi sevmemiz ve hoşgörümüzdür" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2019 13:18

BAŞKAN BOYDAK, CEYHAN'IN TÜM BÖLGELERİNİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK PROJELER ÜRETİYOR

BAŞKAN BOYDAK KIZILDERE MAHALLESİ'NDE YAPACAKLARI CEMEVİ ARAZİSİNİ İNCELEDİ 

Ceyhan'a bağlı Kızıldere Mahallesi'nde yapılacak olan cemevi arazisinde incelemelerde bulunan  Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, "Bizi büyük bir aile yapan en büyük değer, birbirimizi sevmemiz ve hoşgörümüzdür" dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak, Kızıldere Mahallesi'ne yapılacak olan cemevinin yerinde incelemelerde bulundu. Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, Ceyhan Belediyesi tarafından Kızıldere Mahallesi'nde yapılacak olan cemevi arazisini mahalle muhtarı ve vatandaşlarla birlikte inceleyerek, çalışmalarla ilgili yetkili müdürlerden bilgi aldı.


BAŞKAN BOYDAK, CEYHAN'IN TÜM BÖLGELERİNİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK PROJELER ÜRETİYOR

Başkan Boydak, Ceyhan'ın değişim ve gelişim sürecine ışık tutan yatırımların ve sosyal sorumluluk projelerinin bölge ayırt etmeden tüm vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek ölçülerde hayata geçirmeye özen gösterdiklerini ifade etti. Ceyhan'da toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak projelere imza atacaklarının altını çizen Başkan Boydak, '' Ceyhan'ın tüm bölgelerinde kesintisiz hizmet prensibiyle çalışıyoruz. Cemevimiz başta olmak üzere buradaki bütün hizmetlerimiz sırasında ilgi ve desteğini esirgemeyen mahalle muhtarımıza ve mahalle sakinlerine teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim hepimizin gücünü ve kuvvetini artırsın, bizler halkımıza hizmet için buradayız ve 7/24 esasıyla çalışıyoruz. Birlikte hareket ederek daha fazla güçleneceğiz, gelişeceğiz ve Ceyhan'ın her bölgesinde yaşam seviyesini daha iyi bir noktaya taşıyacağız'' şeklinde konuştu.  

BAŞKAN BOYDAK'A TEŞEKKÜR 

Kızıldere Mahallesi' nde Cemevi’nin yıllardır özlemi duyulan bir proje olduğunu söyleyen mahalle muhtarı ve sakinleri, toplumun her kesimi için proje ve hizmet üreten Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak'a teşekkür etti.




Bu haber 749 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA
GAZETEMİZ

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HE_20c42d8da2bd0cbd961d4bfbbd8f2b13.php
YAZARLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI