Bugun...



Adana ASKİ önceki dönem Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna’dan çarpıcı açıklamalar

Adana Büyük şehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) de 2014-2019 yılları arasında Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan ve önemli projelere imza atan Yüksel Durna, sosyal medya hesabında Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 17-11-2022 17:29

Adana ASKİ önceki dönem Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna’dan çarpıcı açıklamalar

Adana ASKİ önceki dönem Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna’dan çarpıcı açıklamalar

 

Adana Büyük şehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (ASKİ)  de 2014-2019 yılları arasında Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan ve önemli projelere imza atan Yüksel Durna, sosyal medya hesabında Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

2018-2019 YILINDA YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINI YAPTIĞIM ADANA ASKİ PERSONEL A.Ş Yİ BIRAKTIĞIM'DA NE VERGİ NE DE SGK BORCU VARDI

 

2018-2019 yılında Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Adana ASKİ Personel A.Ş yi bıraktığında ne vergi ne de SGK borcu nun olmadığını söyleyen Yüksel Durna,” Bugün vergi borcu 59 milyon, SGK borcu 164 milyon olmak üzere toplam 223 milyon TL olmuştur. Taşeron personelin yarısı da Altın Koza A.Ş. de görülmektedir. En az 250 milyon TL de burada borç vardır. Yani toplamda yaklaşık 500 milyon TL SGK ve Vergi borcu olan ASKİ ödenmediği için her gün faiz işlemektedir. Bu bir kamu zararıdır. Görevi kötüye kullanmaktır. Bu borcu ödemeyen ASKİ yöneticileri ve her dönemin çakalı, tek kullanımlık, tekaüdün tekaüdü salyalı zübük ve ASKİ nin pompa-4 depo hırsızı tekaüd dingil çakalıdır. “

 

 

YESİNLER YA SİZİN MAVRALARINIZI

 

Önceki dönemin Genel Müdür Yardımcısı Durna açıklamasını devamında şunları ifade etti;

“ASKİ kendi öz kaynakları ile 2019 dan bu güne kadar 72 milyon kanalizasyon, yağmursuyu ve 95 milyon içme suyu olmak üzere toplam 167 milyon TL’lik yatırım yapıp hak edişe dönüşmüştür. Adana ASKİ de denk bütçe ya, geliri giderinden fazla hale geldi ya, asrın yapılmayan yatırımları bu dönem yapılıyor ya. Yesinler ya sizin maVralarınızı. Bazı müteahhitlere aynı gün hak edişleri ödeyin ama SGK ve vergi borcunu ödemeyin. Bunun hesabını er ya da geç tabii ki vereceksiniz. Ha şunu da söyleyeyim. Bu bilgileri nereden alıyor diye ASKİ de hemen şimdi hafiyelik yapmaya kalkacaksınız biliyorum. Zavallı duruma düşmeyin. Benim adım Yüksel DURNA. Allah'a şükür üzerinden kalkamayacağım bir pisliğim de yok. Yapılan bütün projelerde emeğim olduğu için hepsini tek tek biliyorum. Hiç kimsenin bana bilgi aktarmasına gerek duymam arkadaşlarımı da bu konuda tedirgin edecek talepte bulunmam, ihtiyacım da yok zaten. Geçen dönem bu ödemelerin tamamı yapıldığı gibi 3150 km içme suyu ve 1150 km kanalizasyon yağmursuyu hattı yapılmıştı. Değneksiz gezin bakalım.”




Bu haber 2521 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ADANA Haberleri

HABER ARA
GAZETEMİZ

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HE_20c42d8da2bd0cbd961d4bfbbd8f2b13.php
YAZARLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI