Semih Aksoy’dan Farkındalık ve Dayanışma Vurgusu

Semih Aksoy’dan Farkındalık ve Dayanışma Vurgusu

Semih Aksoy’dan Farkındalık ve Dayanışma Vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe Başkanı Semih Aksoy, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Engelli bireylerin toplumsal yaşamda hak ettikleri değeri görmesi gerektiğini vurgulayan Aksoy, dayanışma ve farkındalık çağrısında bulundu.

Başkan Aksoy mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Engelli kardeşlerimizin karşılaştıkları güçlüklerin yalnızca onların değil, hepimizin sorumluluğu olduğuna inanıyoruz. Engellerin, sevgi ve dayanışma ile aşılabileceğini biliyor; engelli bireylerimizin her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Onların daha erişilebilir, daha eşit ve daha güçlü bir yaşam sürmeleri için gereken her adımı desteklemeyi sürdüreceğiz.”

Aksoy, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün sadece bir farkındalık günü değil, aynı zamanda toplum olarak birlik olmanın bir hatırlatıcısı olduğunu belirterek, tüm engelli bireylere ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

Önceki Haber Galatasaray–Fenerbahçe Derbisi Sarıçam’da Dev Ekranda İzledi, Coşku Doruktaydı
Sonraki Haber CTO Başkanı Şeref Can’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Benzer Haberler
Rastgele Oku