Pozantı’da Sosyal Belediyecilik: 40 Haneye Kombi ve Petek Kuruldu”

Pozantı’da Sosyal Belediyecilik: 40 Haneye Kombi ve Petek Kuruldu”

Pozantı’da Sosyal Belediyecilik: 40 Haneye Kombi ve Petek Kuruldu”

Pozantı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla başlattığı projeyle ihtiyaç sahibi 40 ailenin evine kombi ve petek kurulumu yapıyor. Başkan Ali Avan: “Pozantı’da hiçbir ev soğukta kalmayacak.”

Pozantı Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için önemli bir projeyi hayata geçirdi. “Doğalgaz Dönüşüm Projesi” kapsamında 40 hanenin evine kombi ve petek kurulumu yapılarak ailelerin kış aylarına güvenle girmesi sağlanıyor.

BAŞKAN AVAN: “GÖNÜLLERİ ISITAN BİR HİZMET”

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, yapılan çalışmanın sadece teknik bir dönüşüm olmadığını, aynı zamanda sosyal dayanışmayı güçlendiren bir hizmet olduğunu söyledi.

Başkan Avan, “Bizim için her vatandaşımız çok kıymetli. Kış aylarında hiçbir hanemizin soğukta kalmasına gönlümüz razı olmaz. Çocuklarımızın sıcak yuvalarında huzurla büyümesi, yaşlılarımızın sağlıkla kışı geçirmesi için bu projeyi hayata geçirdik. İnşallah önümüzdeki yıl daha fazla ailemize ulaşarak bu sayıyı artıracağız” dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN ÖRNEĞİ

Proje kapsamında Pozantı’nın farklı mahallelerinde yaşayan vatandaşların evleri doğalgaz konforuna kavuşuyor. Hem daha sağlıklı hem de daha ekonomik yaşam koşulları sağlayan doğalgaz dönüşümü, kısa sürede tamamlanarak tüm ailelerin kullanımına sunulacak.

Pozantı Belediyesi’nin sosyal yardımlar, altyapı yatırımları ve kültürel projelerle ilçedeki yaşam kalitesini yükseltmeye devam ettiği vurgulandı.

Başkan Avan, konuşmasının sonunda, “Pozantı’da her ev sıcak olmalı, her yüz mutlu olmalı. Belediye olarak tek gayemiz vatandaşlarımızın mutluluğu ve yaşam kalitesini artırmaktır” 

Önceki Haber Adana'da Çocuklar, "Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek" Etkinliği ile Sağlık Elçisi Oldu
Sonraki Haber “THK Ceyhan Şubesi’nden Gençlere Gökyüzü Hediyesi”
Benzer Haberler
Rastgele Oku