Cumhuriyet Meydanı’nda 19 Mayıs’a Yakışır Kutlama
Ceyhan ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Törene Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Sevil Aydar Yıldız ve ilçe protokolü katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan etkinliklerde, öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları, sportif gösteriler ve çeşitli gösteriler büyük ilgi gördü. Öğrencilerin sergilediği performanslar, izleyicilerden alkış aldı.
Kaymakam Ramazan Kurtyemez, yaptığı konuşmada, 19 Mayıs’ın Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olduğunu belirterek, gençlerin bu mirasa sahip çıkmasının önemine vurgu yaptı. Tören, öğrencilerin gösterileriyle sona erdi.