AK Parti Ceyhan’da Bayrak Değişimi: Bülent Demirel Yeniden İlçe Başkanı
AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı’nda bayrak değişimi yaşandı. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, Ceyhan İlçe Başkanlığı görevine Avukat Bülent Demirel atandı. Daha önce 2011 yılında da ilçe başkanlığı görevini yürüten Demirel, 14 yıl aradan sonra yeniden aynı göreve getirilerek mazbatasını aldı ve görevine resmen başladı.
AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı için 8 Kasım 2025 tarihinde gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından süreç, Genel Merkez nezdinde titizlikle yürütüldü. Yapılan istişareler ve değerlendirmeler sonucunda, teşkilat tecrübesi, parti tabanındaki karşılığı ve geçmiş dönem çalışmalarıyla öne çıkan Av. Bülent Demirel’in ilçe başkanlığı görevini yeniden üstlenmesine karar verildi.
Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Av. Bülent Demirel, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş’ün olurları ile AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunuyorum. Bu önemli sorumluluğun hem şahsım hem de partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”
Demirel, açıklamasında sürece katkı sunan isimlere de teşekkür ederek, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, önceki dönem bakanlar, AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı, Adana milletvekilleri, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Yahya Çelik, Adana İl Koordinatörü Mehmet Emin Öz ve MKYK üyelerine desteklerinden dolayı şükranlarını sundu.
Yeni dönemde teşkilat çalışmalarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Demirel, “Rabbim çıktığımız bu yolda hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Rabbim mahcubiyet vermesin, yar ve yardımcımız olsun” dedi.








